Inici - Agenda - Seminari NOVETATS LABORALS I FISCALS LLEI 6/2017, REFORMES URGENTS TREBALL AUTÒNOM - Emissió en Diferit

Agenda

Afegir a destacats:

Seminari NOVETATS LABORALS I FISCALS LLEI 6/2017, REFORMES URGENTS TREBALL AUTÒNOM - Emissió en Diferit


Ponents

En David POU i CAÑIZARES, Llic. Ciències del Treball i Dipl. Relacions Laborals. Resp. Servei Consultoria Laboral i Membre G.E de l’APttCB. En Josep Mª NOGUERA i AMIEL, Llic. ADE i Economia, Resp. Servei de Consultoria Fiscal i Membre G.E de l'APttCB


Descripció

En aquesta ocasió us oferim la possibilitat d'assistir presencialment al Seminari, en el que la interactuació amb els ponents és més directa, o bé si la distància no us permet assistir, o no us és còmode desplaçar-vos, podeu visualitzar la retransmissió en directe de l'acte des del vostre despatx o qualsevol dispositiu amb connexió a internet, i també estarà disponible per a la seva visualització durant els 30 dies següents a la data de celebració.

És la primera vegada que posarem en funcionament aquest sistema en mode prova per tal d'avaluar el seu funcionament, i veure una possible implementació per a futures activitats.  

 

PROGRAMA

Davant la notorietat i relleu que suposen els treballadors autònoms en els despatxos dels nostres associats, i amb l'ànim de visualitzar de manera àgil, clara i didàctica les millores i modificacions que estableix la norma, presentem el present temari per desenvolupar en aquesta sessió:

Novetats laborals:

Recàrrec per impagament
Pluriactivitat
Tarifa plana
Discapacitats
Conciliació familiar
Quota mínima empresaris individuals i amb càrrec
Accident laboral
Contractació de familiars
Altes i baixes en el Reta
Canvi de base de cotitzacions
Jubilació activa
Bonificacions familiars autònom

Novetats fiscals:

Manutenció
Despeses fiscalment deduïbles en l'afectació parcial de la vivenda habitual al desenvolupament  de l'activitat econòmica i despeses de manutenció personals.

Data

12-12-2017


Lloc

Seu Central APttCB. Lepant, 235, baixos, Barcelona. Retransmissió en directe que podeu visualitzar des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet, i en diferit durant els 30 dies següents a l'acte.


Horari

De 16 a 19 h.


Preus

Visualització en diferit (fins el 12/01/18) : 40,00 €

No associats : 195,00 €