Inici - Agenda - AJORNAT! Aula Informàtica - CURS OUTLOOK

Agenda

Afegir a destacats:

AJORNAT! Aula Informàtica - CURS OUTLOOK


Ponents

Formadors de FuturSkill. Sra. Assumpta, Formadora de finances, RRHH, informàtica especialitzada i habilitats. Formadora en cursos dissenyats a mida i personalitzats per diferents àrees de l'empresa.


Descripció

Les eines de treball que inclou el pack Office han esdevingut pràcticament imprescindibles en els nostres despatxos. La seva utilització passa avui per tots els departaments i totes les àrees, i habitualment les utilitzem de forma autodidacta, sense aprofitar totes les seves possibilitats. 

Aquest és el motiu principal d'aquesta Aula Informàtica, que s'inicia amb els cursos sobre EXCEL, WORD i OUTLOOK que anirem convocant periòdicament, repetint o ampliant en el cas de l'Excel a nivells Intermig i Avançat. 

Aquestes accions formatives es desenvoluparan a la Seu Central de l'Associació, en col·laboració amb FuturSkill (Manpower), entitat que gestionarà la vostra inscripció per tal que l'activitat pugui ser parcialment bonificable.

Objectiu. Outlook és una eina per organitzar i gestionar les prioritats en el nostre lloc de treball. Conèixer les funcionalitats bàsiques d'aquest programa no és suficient per gestionar eficientment el nostre temps. Necessitem adaptar-lo a la nostra forma d'organització personal. Aprendrem a implantar les eines de gestió del temps mitjançant Outlook en una organització simple i eficaç adaptada a la nostra forma de treballar. 

- Conèixer les funcionalitats del mail, agenda de contactes, calendari i tasques.
- Millorar la gestió del calendari i calendaris compartits en l'empresa.
- Recursos per poder gestionar millor l'Outlook i treure-li partit.
- Posar sota control la creixent quantitat de treballs a realitzar.

FEU CLIC AQUÍ PER DESCARREGAR EL PROGRAMA COMPLET

Preus Associats o membres del despatx

Import total   65,00 €  (Import bonificable: 45,00 €)

Aquesta formació ha estat organitzada conjuntament amb FuturSkill (Manpower Grup), entitat que imparteix la formació i gestiona la bonificació de l'import que correspongui a la Seguretat Social.

Podeu descarregar la fitxa d’inscripció en aquest ENLLAÇ, i enviar-la a cristina.blanco@manpower.es.

NOMÉS DISPOSEM DE 15 PLACES, AIXÍ QUE S’ATENDRAN PER ORDRE D’INSCRIPCIÓ.

Data

26-03-2018


Lloc

Seu Central de l’APttCB – C. Lepant, 235, baixos - Barcelona.


Horari

De 9.30 a 13.30 hores.