Inici - Agenda - AJORNAT! Aula Informàtica - CURS WORD PERFECCIONAMENT

Agenda

Afegir a destacats:

AJORNAT! Aula Informàtica - CURS WORD PERFECCIONAMENT


Ponents

Formadors de FuturSkill. Sra. Assumpta, Formadora de finances, RRHH, informàtica especialitzada i habilitats. Formadora en cursos dissenyats a mida i personalitzats per diferents àrees de l'empresa.


Descripció

Calendari: 7 i 14 de maig de 2018 - De 9.30 a 13.30 hores

Les eines de treball que inclou el pack Office han esdevingut pràcticament imprescindibles en els nostres despatxos. La seva utilització passa avui per tots els departaments i totes les àrees, i habitualment les utilitzem de forma autodidacta, sense aprofitar totes les seves possibilitats. 

Aquest és el motiu principal d'aquesta Aula Informàtica, que s'inicia amb els cursos sobre EXCEL, WORD i OUTLOOK que anirem convocant periòdicament, repetint o ampliant en el cas de l'Excel a nivells Intermig i Avançat. 

Aquestes accions formatives es desenvoluparan a la Seu Central de l'Associació, en col·laboració amb FuturSkill (Manpower), entitat que gestionarà la vostra inscripció per tal que l'activitat pugui ser parcialment bonificable.

PROGRAMA CURS PERFECCIONAMENT

Objectiu. Habitualment treballem amb el programa Word però ens limitem a utilitzar les opcions més bàsiques. Aquest curs capacitarà als alumnes per conèixer les opcions que incorpora Word, que són senzilles d'utilitzar, i que milloren la nostra forma de treballar.

- Treballar i perfeccionar els diferents documents que podem treballar amb Word, estils i plantilles.
- Veure les aplicacions avançades que té el programa i perfeccionar l'ús del processador de texts.
- Aprofundir en el coneixement i l'ús del programa Word per realitzar presentacions, elaborar materials i documents imprimibles d'alta qualitat visual.

FEU CLIC AQUÍ PER DESCARREGAR EL PROGRAMA COMPLET

Preus Associats o membres del despatx

Import total   100,00 €  (Import bonificable: 72,00 €)

Aquesta formació ha estat organitzada conjuntament amb FuturSkill (Manpower Grup), entitat que imparteix la formació i gestiona la bonificació de l'import que correspongui a la Seguretat Social.

Podeu descarregar la fitxa d’inscripció en aquest ENLLAÇ, i enviar-la a cristina.blanco@manpower.es.

NOMÉS DISPOSEM DE 15 PLACES, AIXÍ QUE S’ATENDRAN PER ORDRE D’INSCRIPCIÓ.

Data

07-05-2018


Lloc

Seu Central de l'APttCB - Lepant, 235, baixos. Barcelona


Horari

De 9.30 a 13.30 hores.