Inici - Agenda - EL PRE-CONCURS DE CREDITORS - Tarragona

Agenda

Afegir a destacats:

EL PRE-CONCURS DE CREDITORS - Tarragona


EL PRE-CONCURS DE CREDITORS - Tarragona

Ponents

En Miguel Ángel Romero Mogorrón, Advocat, Màster en Dret Empesa Universitat de Navarra, MBA per la UPC i Màster en Fiscalitat per la UOC. Responsable del Servei de Consultoria Mercantil de l'APttCB i Membre del Gabinet d'Estudis de l'APttCB.


Descripció

Acte Formatiu 35è Aniversari APttCB

Des del començament de la crisi, qui més qui menys, ens hem anat trobant amb la figura del CONCURS, també sabem de l’existència de la Llei Concursal i coneixem l’obligació que té el DEUTOR de sol·licitar la declaració de CONCURS dins del termini que diu l’article 5 de la Llei concursal.

Alguns de nosaltres els últims temps, hem notat un increment dels DEUTORS que estan en la figura del PRE-CONCURS i hem pensat que, en la jornada formativa gratuïta que s’està preparant a la seu de l’APttCB a Tarragona per la celebració del 35è aniversari de la nostra Associació, seria una bona ocasió per tractar  el tema del PRE-CONCURS. Així doncs us proposem tractar aquest tema amb els següents punts:

1. Les figures refinançadores de l'art. 5 bis LC.
1.1 L'acord de refinançament.
1.2 L'acord extrajudicial de pagaments.
1.3 La proposta anticipada de conveni.
2. La protecció de la fase preconcursal.
3. Qüestions processals.
4. La suspensió del deure de sol·licitud de Concurs.
5. Efectes de l'Article 5 Bis LC.
6. Conclusions.

En acabar els actes formatius, realitzarem una connexió de totes les delegacions a través de videoconferència, per brindar plegats per aquest 35è Aniversari.

Data

22-03-2018


Lloc

Delegació de l'APttCB a Tarragona. Pl. Ponent, 5, 7a. planta. Tarragona.


Horari

De 16.00 a 18.00 hores.