Inici - Agenda - Conferència ACCID - COM MILLORAR ELS INFORMES EMPRESARIALS - Barcelona

Agenda

Afegir a destacats:

Conferència ACCID - COM MILLORAR ELS INFORMES EMPRESARIALS - Barcelona


Conferència ACCID - COM MILLORAR ELS INFORMES EMPRESARIALS - Barcelona

Ponents

En Sergi Pizarro, Economista, Màster en Fiscalitat UPF, IBCS® Certified Consultant per a Espanya.


Descripció

Regles i guies d’estil per al disseny d’informes i presentacions empresarials: els estàndards internacionals IBCS®.

Com podem millorar els informes que preparem per als nostres clients? Com utilitzar les millors pràctiques pel que fa a visualització de gràfics i taules de dades?

Els International Business Communication Standards (IBCS®), els estàndards internacionals de comunicació empresarial, donen resposta a aquestes qüestions i poden tenir un impacte positiu en els negocis. És difícil imaginar que cada compositor, des de Mozart a Gershwin, hagués utilitzat una notació musical diferent. En aquest cas, com podrien els músics interpretar de manera instantània la partitura? Moltes professions —penseu, per exemple, en l'enginyeria o l'arquitectura— utilitzen sistemes de representació de les dades estandarditzada per tal de comunicar les seves enormes quantitats d'informació de forma ràpida i clara.

No obstant això, en els negocis existeix una plètora de maneres de presentar informes i quadres de comandament, fins i tot dins d'una mateixa companyia. Imagineu, en canvi, que tinguéssim un patró reconegut que ens permetés comprendre immediatament el context i la informació empresarial.

D'això tracta els IBCS®: resultats millors, més ràpids i amb menor cost en tots els estadis del procés de presa de decisions mitjançant l'ús d'estàndards en els informes.

En aquesta conferència es relacionaran les regles necessàries per a una clara i fidel comunicació empresarial. 

Presentació a càrrec de:

En José Amate i Miralles,
Tècnic Tributari i Membre de la Comissió de Formació de l’APttCB.

En Xavier Subirats,
Economista, Membre del Comitè Permanent CEC i Vicepresident 3r ACCID, President del REC-Catalunya, IBCS® Certified Consultant per a Espanya (Top 3 al Ranking Global de consultors IBCS® per difusió de les millors pràctiques en Reporting).

Data

03-10-2018


Lloc

Seu Central APttCB. Lepant, 235, baixos. Barcelona.


Horari

De 17.00 a 18.30 hores.


Preus

Associat o membre del despatx (APttCB i ACCID) : 0,00 €

No associat : 50,00 €