Inici - Agenda - Curs COMPTABILITAT AVANÇADA - Barcelona

Agenda

Afegir a destacats:

Curs COMPTABILITAT AVANÇADA - Barcelona


Ponents

En José Luis Giral Tricas, Graduat en Direcció Financera i Comptabilitat. Expert Comptable Acreditat Rec. Tècnic Tributari.


Descripció

CALENDARI: 5, 6 I 7 DE MARÇ DE 2019.

Objectius del curs

Es tracta de fer un pas més enllà en la comptabilitat general i ampliar els temes més rellevants que ens podem trobar en l’elaboració de la comptabilitat de l’empresa.

És un programa ampli i el temps limitat, pel que es veuran els temes de la forma més pràctica possible, alternant les diferents normatives del PGC i de l’ICAC, i també la de l’impost sobre societats, amb exemples pràctics.

Aquest curs és d’un nivell mig, i va dirigit a qui ja té coneixements de comptabilitat i vol ampliar-los per tal de donar solucions a temes concrets d’un cert nivell.

El ventall de possibles interessats és ampli, des dels que provenen del curs de comptabilitat general, fins a comptables i /o responsables de comptabilitat tant d’assessoria com de l’empresa privada.

 

CONSULTEU EL PROGRAMA COMPLET

 

Organització del curs

Es lliurarà el material necessari pel seguiment de les sessions amb teoria i un seguit d’exemples.

La firma Wolters Kluwer (A3 Software) posarà a disposició dels participants una versió del programa de comptabilitatA3ECO (estimacions i comptabilitat), en versió demo per a formació (NO compatible amb dispositius Apple), que cada participant podrà descarregar-se de forma gratuïta al seu portàtil, per tant és necessari que cada alumne dugui el seu ordinador.

Data

05-03-2019


Lloc

Seu Central de l'APttCB - Lepant, 235, baixos. 08013 Barcelona


Horari

De 9.30 a 14.00 hores.


Preus

Associat o membre del despatx : 149,00 €

No associat : 269,00 €