Inici - Agenda - Conferència ACOMIADAMENTS NULS. Principals causes i conseqüències - Barcelona

Agenda

Afegir a destacats:

Conferència ACOMIADAMENTS NULS. Principals causes i conseqüències - Barcelona


Conferència ACOMIADAMENTS NULS. Principals causes i conseqüències - Barcelona

Ponents

En Luis San José, Soci-Advocat d'AGM Abogados, Professor -ex- de Dret del Treball de la Universitat Ramon Llull.


Descripció

L’objectiu d’aquesta sessió no és més que l’estudi de la figura de l’acomiadament nul amb els seus diferents actes que poden donar lloc a la nul·litat dels acomiadaments que realitzem en el dia a dia de les nostres empreses. Procedirem a relacionar les principals causes, les reaccions dels Tribunals i les seves conseqüències, ja que, tenir present a les nostres empreses aquesta figura abans d’acomiadar a qualsevol treballador, és de vital importància per a no caure en una possible readmissió de la persona acomiadada.

Per això, volem dedicar aquesta sessió a analitzar les situacions actuals que es trobin les empreses quan acomiaden treballadors i, en segons quins casos, pot portar a nul·litats en aquests actes. 

Aquesta sessió és una iniciativa que té com a objectiu proporcionar un espai de formació i debat per a Directors, Responsables de Personal i Tècnics de departaments de RRHH, així com per a directius i empresaris.  

Aquestes sessions ofereixen la possibilitat d’intercanviar experiències, així com punts de vista i solucions en l’àmbit de la legislació laboral i de Seguretat Social.

Data

27-03-2019


Lloc

Seu Central de l'APttCB - Lepant, 235, baixos. 08013 Barcelona


Horari

De 16.30 a 18.30 hores.