Inici - Agenda - Trobada Professional CONTRASttAR ACTUALIttAT

Agenda

Afegir a destacats:

Trobada Professional CONTRASttAR ACTUALIttAT


Ponents

Amb en Josep Mª Noguera, Llic. ADE i en Ciències Econòmiques. Auditor i Censor Jurat de Comptes. Resp. Servei Consultoria Fiscal APttCB, i en David Pou, Llic. Ciències Treball. Dipl. Relacions Laborals. Resp Servei Consultoria Laboral APttCB.


Descripció

En aquesta sessió formativa que  celebrarem el proper dijous, dia 19 de març, en la que en Josep Mª Noguera tenia previst comentar diversos temes de caire fiscal, s'afegirà també en David Pou, com a expert laboralista per comentar les diferents afectacions més recurrents d'aquest àmbit. Recordeu que la participació serà per retransmissió a través d'internet.

IMPORTANT: En cas que hi hagi més d’un membre del despatx que visualitzi la sessió, podrà fer-ho simultàniament des d’un altre terminal sense cap problema, introduint les claus d’accés de l’associat.

INSTRUCCIONS PER A LA RETRANSMISSIÓ: per tal de visualitzar-ho, només haureu d’accedir amb les vostres claus a l’apartat “Les meves activitats” de l’àrea privada del nostre web, i seleccionar l’activitat en el llistat que apareix. Un cop fet això, a la part inferior hi trobareu la finestra per veure la retransmissió i l’enllaç per descarregar el material docent.

Data

12-04-2020


Lloc

STREAMING WWW.APttCB.CAT


Horari

19 de març, de 16.30 a 18.30 hores.


Preus

Associat o membre del despatx : 0,00 €