Inici - Agenda - Webinar COM SALVAR LA MEVA EMPRESA A TRAVÉS DEL PROCÉS CONCURSAL?

Agenda

Afegir a destacats:

Webinar COM SALVAR LA MEVA EMPRESA A TRAVÉS DEL PROCÉS CONCURSAL?


Webinar COM SALVAR LA MEVA EMPRESA A TRAVÉS DEL PROCÉS CONCURSAL?

Ponents

Na Vanessa Herrero, en Julio Menchaca i en Julio Rocafull, Advocats a AGM Abogados.


Descripció

La batalla contra la pandèmia de la Covid-19 ha enfrontat a moltes empreses a una crisi amb la que mai s’havien trobat, i amb unes conseqüències econòmiques veritablement devastadores. L’estat d’alarma ha comportat una aturada en les activitats mai vista fins ara i que posa a les empreses en una situació particularment complicada per a fer front als seus deutes a curt i mig termini i, per tant, posa en joc la seva supervivència. 

Como advocats especialistes en situacions d’insolvència empresarial, el  Departament de Reestructuració i Dret Concursal d’AGM Abogados, amb qui ja hem col·laborat amb anterioritat, ens ofereixen aquest webinar en el que ens explicaran com salvar les nostres empreses a través del procés concursal i com afrontar aquesta difícil situació. 

Programa 
- Responsabilitat de l’Administrador i terminis per a prendre decisions.
- El pre-concurs i el refinançament del deute.
- El concurso i la compravenda d’Unitat Productiva com a mètode per a salvar la companyia. 

Per últim, amb la finalitat de resoldre el màxim nombre de dubtes possibles, la darrera part de la xerrada estarà dedicada a preguntes i respostes que s’enviaran per escrit a través de la pròpia plataforma Zoom.

INFORMACIÓ IMPORTANT

És imprescindible formalitzar la inscripció a través d’aquest ENLLAÇ, ja que les places són limitades a 100 participants. 

La connexió es realitzarà a través de la plataforma ZOOM (no és necessari descarregar-la si escolliu l'opció "obrir des del navegador"), es facilitarà un enllaç per poder-hi accedir des de qualsevol dispositiu.   

Tots els inscrits rebran per correu electrònic les claus d’accés el dia anterior a la retransmissió.

Lloc

Formació OnLine a través de plataforma ZOOM


Horari

De 10.30 a 12.00 hores


Preus

Associat o membre del despatx : 0,00 €