Inici - Agenda - Streaming CRITERIS PRÀCTICS EN PROCED. COMPROVACIÓ EN GESTIÓ, RECLAMACIONS AL TEAR I QÜESTIONS RECAPTACIÓ

Agenda

Afegir a destacats:

Streaming CRITERIS PRÀCTICS EN PROCED. COMPROVACIÓ EN GESTIÓ, RECLAMACIONS AL TEAR I QÜESTIONS RECAPTACIÓ


Ponents

Amb en Josep Mª Noguera i Amiel, Llicenciat en ADE i en Ciències Econòmiques. Auditor i Censor Jurat de Comptes.Servei Consultoria Fiscal APttCB.


Descripció

PROGRAMA

Ens sembla rellevant reflectir aspectes pràctics i convenients a l’hora d’afrontar determinades actuacions de l’Administració tributària en procediments de comprovació en l’àmbit de Gestió, Inspecció i Recaptació tributària:

1. Gestió tributària: fonaments i arguments a tenir en compte en procediments de comprovació (IVA – IRPF). Format dels Llibres a aportar. Criteris pràctics i rellevància probatòria. Com rebatre determinades motivacions d’Hisenda.

2. Actuacions d’Inspecció tributària: normativa tributària vs. realitat econòmica. Arguments de l’obligat tributari en les diligències. Com afrontar la proposta de regularització d’Inspecció en les Actes a signar.

3. TEAR: com resoldre la “dificultat” de confeccionar arguments i consolidar proves i guanyar “temps” en les reclamacions.

4. Derivacions de responsabilitat: Arguments probatoris i fonaments jurídics d’acord a sentències dels Tribunals i com afrontar potencials mesures cautelars.

INFORMACIÓ IMPORTANT

La connexió es farà a través de l’aplicació Zoom, podeu descarregar-la en aquest ENLLAÇ, es facilitaran les dades d’accés per mail abans del webinar. Imprescindible formalitzar la inscripció, reservant les places necessàries.

Lloc


Horari


Preus

Associat o membre del despatx : 45,00 €

No associat : 105,00 €

 

Inscripció