Inici - Agenda - Streaming CONTRASttAR ACTUALITAT

Agenda

Afegir a destacats:

Streaming CONTRASttAR ACTUALITAT


Streaming CONTRASttAR ACTUALITAT

Ponents

Amb en Josep Mª Noguera i Amiel, Llicenciat en ADE i en Ciències Econòmiques. Auditor i Censor Jurat de Comptes. Servei Consultoria Fiscal APttCB.


Descripció

Aquesta nova trobada en format Webinar vol revisar i actualitzar mesures tributàries de la Covid-19, doctrina administrativa i juirisprudència, actuacions de l’Administració tributària i contrastarem també actualitat econòmica amb les perspectives de la situació actual i possibles canvis impositius: 

1.   En la perspectiva de les mesures de la Covid-19, revisió de mesures com les adoptades en l’àmbit de l’impost sobre Societats i d’altres rellevants. 

2.   Revisió, en la perspectiva del final d’exercici 2019, del model 184, respecte la informació que s’hi ha de contenir.

3.   Actualització de noticiari econòmic i pautes per reforçar i capitalitzar fons propis de les societats.

4. Doctrina administrativa i sentències d’importància, així com procediments adoptats per Gestió tributària i per Recaptació.

INFORMACIÓ IMPORTANT

La connexió es farà a través de l’aplicació Zoom, podeu descarregar-la en aquest ENLLAÇ, es facilitaran les dades d’accés per mail abans del webinar. Imprescindible formalitzar la inscripció, reservant les places necessàries.

Data

10-11-2020


Lloc


Horari


Preus

Associat o membre del despatx : 0,00 €