Inici - Agenda - Streaming COMPTABILITAT I FISCALITAT amb José Luis Giral

Agenda

Afegir a destacats:

Streaming COMPTABILITAT I FISCALITAT amb José Luis Giral


Streaming COMPTABILITAT I FISCALITAT amb José Luis Giral

Ponents

Amb en José Luis Giral, Graduat en Direcció Financera i Comptabilitat. Màster en Tributació i Assessoria Fiscal (Udima-CEF). Expert Comptable Acreditat REC i AECA, Tècnic Tributari.


Descripció

PRESENTACIÓ A CÀRREC DEL SR. DANIEL FAURA, PRESIDENT DE L'ACCID

Són temps difícils i, de forma inconscient podríem caure en un cert relaxament en el compliment d’obligacions. Podríem escudar-nos en que hi ha coses més importants per fer, front a una època de certa supervivència. 

Però les obligacions i controls no cessen perquè, la “Societat” necessita recursos per al seu funcionament i el seu benestar global. Els organismes oficials i concretament l’AEAT és l’encarregada d’obtenir aquests recursos. 

Anteriorment hem parlat de Comptabilitat financera, comptabilitat pressupostària i comptabilitat analítica com a eines de gestió i control. Per a tancar el cicle no podem oblidar la fiscalitat, que també es pot, i s’ha de planificar, per a poder complir-la sense ensurts. 

Aquesta xerrada tracta de la connexió de totes aquestes comptabilitats per a una planificació fiscal adequada. I finalment, farem un breu comentari sobre les tendències que ja s’estan produint i que s’acabaran consolidant en la societat; conseqüències que sens dubte tindran incidència en l’operativa comptable i fiscal.

Moderació a càrrec de n'Anna Prades, Membre de la Comissió de Formació de l'APttCB.

Data

11-02-2021


Lloc


Horari

De 16.00 a 17.30 hores.


Preus

Membres APttCB : 0,00 €

Membres ACCID : 0,00 €

No associat : 0,00 €