Inici - Agenda - Streaming RETRIBUCIONS EN ESPÈCIE I AFECTACIONS COVID-19

Agenda

Afegir a destacats:

Streaming RETRIBUCIONS EN ESPÈCIE I AFECTACIONS COVID-19


Ponents

Sr. Josep Mª Noguera, Llicenciat en ADE i en Ciències Econòmiques. Auditor i Censor Jurat de Comptes. Servei Consultoria Fiscal APttCB, i Sr. David Pou, Llicenciat Ciències del Treball. Diplomat en Relacions Laborals. Servei Consultoria Laboral APttCB.


Descripció

RETRIBUCIONS EN ESPÈCIE I AFECTACIONS COVID-19, ALTRES ASPECTES LABORALS I REVISIÓ DE CRITERIS FISCALS EN LA RETRIBUCIÓ D’ADMINISTRADORS

OBJECTIUS 

En la perspectiva d’aquest any 2021, encara amb situació d’empreses en ERTO’s i treballadors en teletreball, creiem oportú revisar alguns aspectes com són les retribucions en espècie i relació amb la situació de la Covid19, el còmput de locomocions i dietes, així com també la valoració i qüestions de caràcter mercantil de la retribució dels administradors, a la vista de recents sentències. 

PROGRAMA 

1. Actualització laboral en relació als efectes del teletreball conseqüència de la Covid-19 i les retribucions en espècie: àmbit laboral i fiscal. Criteris d’inspecció de treball.
2. Criteris en les despeses de locomoció i dietes i revisions de la Inspecció de treball, així com l’aplicació de criteris fiscals: quanties exemptes, justificació i particularitats dels autònoms.
3. Valoració en la retribució dels administradors. Retribució salarial i per les funcions d’administrador i/o consellers. Criteris mercantils i criteris d’actuacions inspectores. Deduïbilitat fiscal d’acord a l’Impost sobre Societats.

Data

17-03-2021


Lloc

PLATAFORMA ZOOM


Horari

De 16.00 a 18.00 hores.


Preus

Associat o membre del despatx : 48,00 €

No associat : 125,00 €