Inici - Agenda - Presentació Certificació Assessor Fiscal (Compliance Certifica)

Agenda

Afegir a destacats:

Presentació Certificació Assessor Fiscal (Compliance Certifica)Descripció

COMPLIANCE CERTIFICA ha elaborat un esquema per a la certificació de persones com a Assessor Fiscal, avalada per ENAC (Organisme Nacional d’Acreditació d’Espanya), de conformitat amb la norma UNE-EN ISO / IEC 17024, consensuat per un comitè d’experts de primer nivell i que l’acredita com a tal en més de 164 països. 

Aquesta certificació constitueix una eina per avaluar la seva capacitat i competència de l’interessat o interessada, al marge de la formació prèvia què en disposi, aportant un estàndard de qualitat en l’exercici de la professió d’Assessor Fiscal que es projecta cap al client potencial i cap a la pròpia Administració Tributària. 

És una realitat que la professió d’Assessor Fiscal no està regulada i no exigeix comptar amb una titulació determinada per al seu exercici; no obstant això i davant la important tasca que desenvolupa, el mercat i les organitzacions demanen professionals cada vegada més qualificats. 

El proper dia 27 d’octubre de 2021COMPLIANCE CERTIFICA en col·laboració amb l’APttCB, oferirà una sessió informativa a través de Zoom, sobre la importància de la Certificació al món de l’Assessoria Fiscal, a càrrec del Dr. Javier Martín FernándezCatedràtic de la Universidad Complutense de Madrid i d’En Jesus Rodríguez MárquezPresident del Consejo para la Defensa del Contribuyente.   

L’examen presencial per a l’obtenció de la Certificació d’Assessor Fiscal se celebrarà, de forma presencial, el dia 24 de novembre de 2021, a les 10.00 h., a la seu APttCB de Barcelona, encara que també es podrà realitzar de forma on-line per les convocatòries dels dies 11 i 25 de novembre. 

Confiem en que aquesta informació sigui del vostre interès i ens trobem a la sessió on-line del proper 27 d’octubre.

Lloc

PLATAFORMA ZOOM


Horari

A partir de les 12.00 hores.


Inscripció