Inici - Agenda - Trobada Professional ASSOCIACIONISME COM A CLAU DE L'ÈXIT EN ELS TÈCNICS TRIBUTARIS I ELS ASSESSORS FISCALS, I LA PLUSVÀLUA MUNICIPAL

Agenda

Afegir a destacats:

Trobada Professional ASSOCIACIONISME COM A CLAU DE L'ÈXIT EN ELS TÈCNICS TRIBUTARIS I ELS ASSESSORS FISCALS, I LA PLUSVÀLUA MUNICIPAL


Ponents

Dr. Javier Martín, Catedrático Derecho Financiero Univ. Complutense de Madrid y D. Jesús Rodríguez, Presidente Consejo para la Defensa del Contribuyente.


Descripció

INSCRIPCIÓ GRATUÏTA

L'Associacionisme com a Clau de l'Èxit en els Tècnics Tributaris i els Assessors Fiscals

Malgrat la seva rellevància, sorprèn la nul·la regulació de la professió, en un païs com el nostre que es caracteritza per justament al contrari. Per això, és necessari conèixer la figura del Tècnic Tributario i la importància de la seva representació davant l'Agència Tributària.

Plusvàlua municipal: Solucions per al passat, present i futur

La STC de 26 d'octubre de 2021 sembla que ha posat fi al mal de cap en que s'havia convertit, per a Ajuntaments i contribuents, la plusvàlua municipal (Impost sobre l'Increment del Valor dels Terrenys de Naturalesa Urbana). Ara bé, resulta decisiu conèixer el seu abast, ja que el Tribunal els limita, la qual cosa afecta als recursos que puguin interposar-se.


DOCUMENTS


Lloc

PLATAFORMA ZOOM


Horari

De 10.00 a 11.30 hores.


Inscripció