Inici - Agenda - Seminari LA PLANIFICACIÓ FINANCERA A L’EMPRESA

Agenda

Afegir a destacats:

Seminari LA PLANIFICACIÓ FINANCERA A L’EMPRESA


Ponents

Dr. Oscar Elvira, Doctor en Economia (UB) i Senior Lecturer Core Faculty de la Barcelona School of Management de la UPF.


Descripció

DIES 14 i 21 DE SETEMBRE DE 2022

En primer lloc es farà una introducció a les finances corporatives descrivint les tres grans decisions que pren un departament financer: on invertir, com finançar-se i què fer amb els beneficis obtinguts. 

A continuació ens centrarem en les fonts de finançament empresarial, tant a curt com a llarg termini. Veurem si el deute és bo o no per l’empresa, i repassarem el principals productes bancaris (préstecs, línies de descompte, renting, leasing, confirming, hipoteca, factoring o forfaiting), amb les condicions i preus de mercat, així com altres vies de finançament en funció del cicle de vida de l’empresa (capital risc, crowdfunding, emissió de deute, pagarès). 

Al finançar una empresa hi ha dos temes Claus: el cost de finançament i l’estructura de capital de l’empresa (proporció de fons propis i deute). 

En segon terme s’exposarà com fer una planificació financera adequada. S’analitzaran les necessitats d’inversió i finançament a curt i llarg termini, per veure la viabilitat de les inversions.

Data

14-09-2022
21-09-2022


Lloc

PRESENCIAL Seu Central de l'APttCB. C/ Lepant, 235, baixos. Barcelona. VIRTUAL Plataforma Zoom


Horari

De 10.00 a 13.00 hores


Preus

3r assistent i no exercitants. QUOTA GLOBAL 2 places sense càrrec. : 95,00 €

No associat : 230,00 €