Inici - Agenda - Seminari CONEIX LES TEVES OBLIGACIONS I RISCOS EN MATÈRIA DE PBC

Agenda

Afegir a destacats:

Seminari CONEIX LES TEVES OBLIGACIONS I RISCOS EN MATÈRIA DE PBC


Ponents

Amb en Jaime Aneiros Pereira, Professor Titular de Dret Financer i Tributari de la Universidad de Vigo.


Descripció

 

La Directiva UE 849/2015 i la Llei 10/2010 obliguen els assessors fiscals, economistes, comptables externs, advocats, … a complir una sèrie d'obligacions en matèria de prevenció de blanqueig de capitals.
Una daquestes obligacions és, precisament, comptar amb formació en aquesta matèria. Per aquest motiu, i perquè aquest any s'aprovarà –previsiblement– el Paquet Europeu de Mesures de Prevenció del Blanqueig (Reglament europeu, nova Directiva i Autoritat europea de PBC), l'APTTCB organitza aquest Curs de Formació per als seus associats. A més del necessari repàs de les qüestions tradicionals, s'analitzaran les darreres novetats i alguns supòsits pràctics.

 

La Directiva UE 849/2015 i la Llei 10/2010 obliguen els assessors fiscals, economistes, comptables externs, advocats, … a complir un seguit d'obligacions en matèria de prevenció de blanqueig de capitals.

Una d'aquestes obligacions és, precisament, comptar amb formació en aquesta matèria. Per aquest motiu, i perquè aquest any s'aprovarà –previsiblement– el Paquet Europeu de Mesures de Prevenció del Blanqueig (Reglament europeu, nova Directiva i Autoritat europea de PBC), oferim aquest Curs de Formació als nostres membres. A més del necessari repàs de les qüestions tradicionals, s'analitzaran les darreres novetats i alguns supòsits pràctics.

Data

05-05-2023


Lloc

PRESENCIAL Seu Central de l'APttCB. Lepant, 235, baixos. Barcelona. VIRTUAL Plataforma Zoom


Horari

De 10.00 a 12.00 hores.


Preus

3r assistent i no exercitants. QUOTA GLOBAL 2 places sense càrrec : 48,00 €

Membre del Col·legi de Graduats Socials de Tarragona : 48,00 €

No associat : 125,00 €

 

Inscripció PRESENCIAL
Inscripció VIRTUAL