Inici - Agenda - Presentació del llibre d'Alejandro Ebrat HERENCIAS FELICES

Agenda

Afegir a destacats:

Presentació del llibre d'Alejandro Ebrat HERENCIAS FELICES


Ponents

N'Alejandro Ebrat, Advocat. Membre de la Secció de Dret Fiscal de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona i Professor de Dret Tributari.


Descripció

Les herències desperten grans dubtes i provoquen maldecaps i contratemps, que poden derivar en despeses desproporcionades i innecessàries. Aquest llibre que us presentem a la Seu Central el proper dia 4 de maig ens ofereix la informació necessària per gestionar eficaçment les herències familiars, prenent les decisions més encertades per obtenir el millor resultat econòmic. Se centra en els dos punts més conflictius d'una herència: els problemes familiars i els impostos a pagar. 

Escrit amb un llenguatge col·loquial i amè, allunyat de tecnicismes i de l'argot habitual als bufets d'advocats, aquest llibre està pensat per al públic general i compta amb tot un seguit d'exemples que ajudaran el lector a preparar les seves herències i donacions. 

Alejandro Ebrat, gran expert en la matèria i col·laborador habitual de l'Associació, aborda els supòsits més usuals de conflicte, com què fer quan una persona es mor, els problemes entre germans en acceptar una herència, com redactar un testament, com repartir l'herència, les parelles de fet, els gendres i les joves, els testaments de gent gran influenciats per terceres persones o els drets dels fills i del cònjuge vidu.

Lloc

PRESENCIAL Seu Central de l'APttCB. Lepant, 235, baixos. Barcelona. VIRTUAL Plataforma Zoom


Horari

De 9.30 a 11.00 horesInscripció VIRTUAL