Inici - Agenda - Presentació Acord DIGALAW. RECONEIXEMENT DE VEU PER IA.

Agenda

Afegir a destacats:

Presentació Acord DIGALAW. RECONEIXEMENT DE VEU PER IA.


Presentació Acord DIGALAW. RECONEIXEMENT DE VEU PER IA.

Ponents

En Jesús Maria Boccio, CEO de Speechware, i Marta Garrido.


Descripció

Darrerament sovint es parla de la Digitalització i la Intel·ligència Artificial (IA); grans reptes en la nostra professió. Per això hem decidit signar un Conveni de col·laboració amb la consultora SpeechWare de Brussel·les per ajudar-vos en aquesta necessària transformació.

Gràcies a aquest acord, tindreu l'oportunitat de provar DigaLaw X, un extraordinari sistema de: (1) Reconeixement de veu súper precís amb IA (99% o més), (2) Traducció automàtica a qualsevol llengua, incloent català, gallec, èuscar, etc., (3) Transcripció o textualització de Notes de veu del mòbil al PC, pel qual ha apostat oficialment el Ministeri de Justícia per als seus fiscals,  jutges i magistrats, i (4) Accés opcional de ChatGPT® a viva veu, com si parléssiu amb un robot.

La col·laboració es tradueix en el projecte "Solidaritat i Tecnologia per als Tècnics Tributaris (Sol-i-Tec)", pel qual SpeechWare cedeix a l'APttCB fins a 50 llicències temporals de prova gratuïtes per als seus associats. Així, podreu utilitzar aquest sistema en el vostre propi PC per incrementar la vostra productivitat i confort en el treball, estalviant costos de transcripció i traducció...

Si us interessa adquirir una d'aquestes llicències, és necessari que participeu en aquesta formació, i posteriorment feu la petició per correu electrònic a info@speechware.be.

Lloc

PLATAFORMA ZOOM


Horari

De 9.30 a 10.30 hores.Inscripció VIRTUAL