Inici - Novetats - Comunicat ATC - Pròxima inauguració de l’Oficina Territorial de l’ATC al Barcelonès Nord

Novetats

Afegir a destacats:
dimarts, 31 gener 2017

Comunicat ATC - Pròxima inauguració de l’Oficina Territorial de l’ATC al Barcelonès Nord

 

Benvolgut,

Benvolguda,

 

A partir del dia 6 de febrer l’Agència Tributària de Catalunya disposarà d’un nou punt d’atenció i prestació de serveis al contribuent, amb un servei d’atenció presencial i recepció d’autoliquidacions restringit només per a particulars:

Oficina Territorial al Barcelonès Nord

Carrer de Joan d’Àustria, núm. 39-47

08005 BARCELONA

 

Aquesta és la primera de les 15 noves oficines que enguany es preveu posar en marxa, en el marc del procés de desplegament territorial de l’Agència, amb l’objectiu de consolidar una xarxa d’oficines pròpies.

L’Oficina Territorial al Barcelonès Nord desenvoluparà les funcions següents:

• Atenció presencial i informació al contribuent, incloent-hi el servei de cita prèvia. Els serveis presencials s’adrecen exclusivament a particulars, per la qual cosa, i en el marc de promoció de la presentació telemàtica per compte de tercers, queda expressament exclosa la recepció d’autoliquidacions presentades per intermediaris fiscals (gestors, assessors i professionals).

• Comprovació i, si escau, liquidació dels expedients tributaris corresponents als impostos gestionats per l’ATC.

• Suport i informació sobre aspectes de recaptació dels deutes tributaris i no tributaris, i altres procediments de recaptació (ajornaments, fraccionaments, suspensions, avals, garanties, etc.)

L’horari d’atenció al públic d’aquesta nova oficina serà el mateix que el de les delegacions territorials:

• De dilluns a divendres, de 8.30 a 14 h, i el dimarts, horari continuat de 8.30 a 16.00 h.

• De l’1 de juny al 30 de setembre, del 15 de desembre al 10 de gener, Setmana Santa, 23 d’abril i vigílies de festes locals: de dilluns a divendres, de 8.30 a 14 h.

Us demano que feu extensiva aquesta informació al personal del vostre àmbit i us agraeixo per avançat la vostra col•laboració.

Eudald Vigo Tarrés

Cap de l'Àrea d'Estratègia i Relacions Externes