Inici - Qui som - Empreses Col·laboradores

ARACOOP - Economia social i cooperativa

Acord de col·laboració per donar suport i recursos, tècnics i humans, als associats per a desenvolupar mesures d'informació i assessorament en l'àmbit cooperatiu.

Ateneu Privacy Consulting

Empresa dedicada exclusivament a la Protecció de Dades Personals LOPDF - LSSICE - GDPR.

L'APttCB és un dels seus numerosos clients.

Axesor - Conocer para decidir

Entitat d'informació mercantil i registral on-line, on els associats tenen unes tarifes especials.

FABroker Correduria d'Assegurances, SA

Empresa que gestiona l'assegurança col·lectiva de Responsabilitat Civil de l'Associació i els seus membres. Participa i col·labora amb publicitat i patrocinant les Jornades Tributàries i altres actes formatius organitzats per l'APttCB.

Iberley

L'APttCB té un acord de col·laboració, des del mes de maig de 2018, pel que tots els associats podran gaudir de determinats serveis d'informació extres, sense abonar cap cost addicional.

Lefebvre El Derecho

Editorial especialitzada que mitjançant el Conveni de col·laboració promociona els seus productes i/o serveis, amb preus especials per als associats.

MC Mutual

Mutua amb la que hi ha establert un acord de col·laboració per realitzar actes formatius d'àmbit laboral per als membres de l'Associació.

Sabadell - Professional

Oferiment de productes bancaris i financers en condicions avantatjoses.

Seuba Flexxible

Establert Conveni de Col·laboració amb Flexxible Desktop, escritori virtual Windows per a ús professional que permet posar la informàtica al núvol i treballar des de qualsevol lloc, per a promocionar els seus productes i serveis.

Wolters Kluwer - A3 Software

Conveni de col·laboració per poder promocionar els seus productes i/o serveis entre els associats, a preus especials, mitjançant l'Associació.