Inici - Qui som - Empreses Col·laboradores

ARACOOP - Economia social i cooperativa

Acord de col·laboració per donar suport i recursos, tècnics i humans, als associats per a desenvolupar mesures d'informació i assessorament en l'àmbit cooperatiu.

Axesor - Conocer para decidir

Entitat d'informació mercantil i registral on-line, on els associats tenen unes tarifes especials.

CIESC

El Consell Intersectorial d'Empresaris de Sabadell i Comarca (CIESC) i l’Associació Professional de Tècnics Tributaris de Catalunya i Balears (APttCB) van signar el 13 de febrer de 2019, un conveni de col·laboració que afavorirà l’intercanvi d’informació i coneixement en matèria fiscal de les empreses representades al CIESC. A més, aquest acord permetrà fer arribar a les diferents administracions aquelles propostes que ajudin a simplificar i millorar el sistema tributari que regula les empreses i les seves activitats econòmiques.

Diez Software

Conveni de col·laboració per poder promocionar els seus productes i/o serveis, en condicions avantatjoses, als associats. Més informació a l'espai TT Solucions.

FABroker Corredoria d'Assegurances, SA

Empresa que gestiona l'assegurança col·lectiva de Responsabilitat Civil de l'Associació i els seus membres. Participa i col·labora amb publicitat i patrocinant les Jornades Tributàries i altres actes formatius organitzats per l'APttCB.

Global4

Empresa de distribució de software i informàtica, partner Premium de Wolters Kluwer, col·labora aportant els seus serveis de visualització en streaming dels actes formatius de l'APttCB. 

Iberley

L'APttCB té un acord de col·laboració, des del mes de maig de 2018, pel que tots els associats podran gaudir de determinats serveis d'informació extres, sense abonar cap cost addicional.

ICSA RRHH

Companyia especialitzada en investigació, consultoria, sistemes i aplicacions en recursos humans. Amb l'acord, els Tècnics Tributaris podem obtenir informació salarial per comparar els diferents llocs de treball a nivell retributiu.

Lefebvre El Derecho

Editorial especialitzada que mitjançant el Conveni de col·laboració promociona els seus productes i/o serveis, amb preus especials per als associats.

Sabadell - Professional

Oferiment de productes bancaris i financers en condicions avantatjoses.

Wolters Kluwer

Conveni de col·laboració per poder promocionar els seus productes i/o serveis entre els associats, mitjançant l'Associació.