Inici - Qui som - Salutació del President

Salutació del President

Joan Torres Torres


Em complau presentar-me a tots vosaltres com a president de l’Associació Professional de Tècnics Tributaris de Catalunya i Balears, càrrec des del que espero donar compliment a les vostres expectatives i estar a l’alçada de les circumstàncies, continuant les accions actuals i  duent a terme noves propostes d’interès general. 

Tinc la sort de tenir al meu costat un equip de companys i companyes que han decidit involucrar-se en aquest projecte i dedicar el seu temps i la seva empenta en treballar pel bé del nostre col·lectiu, tot esperant, malgrat tenir el llistó ben alt, aconseguir mantenir tot el que s’ha fet al llarg de la història de l’Associació i amb l’aportació de noves idees millorar, si podem, els serveis que s'ofereixen als associats, a més de continuar reivindicant els nostres drets i més reconeixement davant els organismes oficials.

Els nostres esforços s’orientaran principalment en les línies de formació i informació dels associats i dels seus col·laboradors. A continuació us avanço els cinc puntals sobre els que s’aniran construint  els nostres propòsits, tenint en compte que aquests s’adaptaran, segons escaigui, en funció de les necessitats o segons ho demani l’experiència diària:

- Diàleg obert i permanent amb els associats, recollint les propostes d’interès general del col·lectiu que suposin un avanç o un servei necessari per als associats.

- És necessari realitzar una campanya de conscienciació pel que fa a la formació que han de seguir els professionals i els seus treballadors i col·laboradors. Avançant-nos als canvis normatius previstos (com els que inclou el Consell Fiscal de Catalunya) que obligaran a complir unes hores determinades de formació i reciclatge, dedicarem amplis esforços per enfortir la formació i el reciclatge continu amb accions homologades, fomentant l'Escola de Formació Tributària i Comptable, en les seves vessants presencial i online, però potenciant també la formació a la carta des de la nostra pròpia videoteca de l'APttCB, que permetrà arribar a tot el territori del nostre àmbit.

- Mantenir i incrementar, si s’escau,  les relacions institucionals de l’Associació orientades a defensar els nostres drets i a la consecució d’avantatges d’índole professional.

- Apropament a les Universitats catalanes i de les Illes Balears, signant acords de col·laboració per activar la nostra presència a la Universitat, donar-nos a conèixer entre els futurs graduats que poden esdevenir Tècnics Tributaris, establir formes d'interactuació amb els estudiants en forma de pràctiques i altres col·laboracions.

- Establir nous acords amb col·lectius empresarials de Catalunya i les Illes Balears.

Espero que aquesta etapa sigui profitosa per tots individualment i col·lectivament i que ens aporti satisfaccions conjuntes. Mentre tant resto a la vostra disposició per tot allò que considereu adient.

Ben cordialment,

Joan Torres Torres
President

JUNTA DIRECTIVA

VIDEO INSTITUCIONAL