Inici - Qui som - Empreses Col·laboradores

ARACOOP - Economia social i cooperativa

Acord de col·laboració per donar suport i recursos, tècnics i humans, als associats per a desenvolupar mesures d'informació i assessorament en l'àmbit cooperatiu.

Axesor - Conocer para decidir

Entitat d'informació mercantil i registral on-line, on els associats tenen unes tarifes especials.

DEH On line

Servei de vigilància de les notificacions electròniques de l'AEAT i la Seguretat Social. Avantatges pels membres de l'APttCB.

FABroker Correduria d'Assegurances, SA

Empresa que gestiona l'assegurança col·lectiva de Responsabilitat Civil de l'Associació i els seus membres. Participa i col·labora amb publicitat i patrocinant les Jornades Tributàries i altres actes formatius organitzats per l'APttCB.

ICSA RRHH

Companyia especialitzada en investigació, consultoria, sistemes i aplicacions en recursos humans. Amb l'acord, els Tècnics Tributaris podem obtenir informació salarial per comparar els diferents llocs de treball a nivell retributiu.

Innovative Gene

Entitat especialitzada en I+D+i, per a l'optimització de despeses i generació d'oportunitats de negoci.

Lefebvre El Derecho

Conveni de col·laboració per poder promocionar els seus productes i/o serveis entre els associats, a preus especials, mitjançant l'Associació.

MC Mutual

Mutua amb la que hi ha establert un acord de col·laboració per realitzar actes formatius d'àmbit laboral per als membres de l'Associació.

Sabadell - Professional

Oferiment de productes bancaris i financers en condicions avantatjoses.

Sociedad de Tasación

Aquest acord facilita als Tècnics Tributaris fer la valoració i/o peritatge d'immobles a preus de mercat.

Wolters Kluwer - A3 Software

Conveni de col·laboració per poder promocionar els seus productes i/o serveis entre els associats, a preus especials, mitjançant l'Associació.