Inicio - Agenda - Webinar GESTIÓN DE LA MOROSIDAD

Agenda

Añadir a destacados:

Webinar GESTIÓN DE LA MOROSIDAD


Webinar GESTIÓN DE LA MOROSIDAD

Ponentes

Sr. Sergio López Ejarque i Sr. Gregorio Riber Arranz, Socis àrea Litigació i Arbitratge de AGM Abogados.


Descripción

PROGRAMA 

Una adequada gestió del risc comercial resulta fonamental per al bon funcionament de les empreses. No obstant, es converteix en un element imprescindible en moments com els actuals, afligits per una dràstica caiguda de la demanda que ha enfonsat diversos sectors de l’activitat empresarial, afectant molt negativament la “foto” macro del PIB espanyol amb una reducció del 12%. 

A causa d’aquesta contracció, actualment es desconeix amb més incertesa que anys anteriors la situació patrimonial real de moltes empreses, que segueixen operant al mercat amb una liquiditat molt compromesa i que de manera moltes vegades involuntària, acaben incomplint les seves obligacions de pagament, arrossegades per la crisi econòmica. 

Per aquest motiu és una qüestió de supervivència controlar més que mai les polítiques de crèdit comercial i gestionar de la manera més eficient i ràpida possible qualsevol situació d’impagament que es presenti. 

En aquest webinar, i des de la perspectiva com a advocats processalistes amb més de 20 anys d’experiència en situacions de morositat, AGM Abogados en explicaran les millors polítiques per a gestionar les situacions d’impagament, des d’una doble perspectiva: 

- D’una banda preventiva, per a evitar les situacions d’impagament a futur.
- Per altra banda resolutiva, per a solucionar favorablement les situacions d’impagament que ja s’estan produint, arribant al procediment de reclamació més efectiva existent.

Fecha

26-03-2021


Lugar

PLATAFORMA ZOOM


Horario

De 9.30 a 11.00 hores.


Precios

Asociado o miembro del despacho : 0,00 €

No asociado : 0,00 €